تبلیغات
دیدار - انار و 43خاصیتش...!
 

انار و 43خاصیتش...!

نوشته شده توسط :مجتبی اسلامی
شنبه 23 مهر 1390-05:56 ب.ظ

خاصیت میوه معروف پاییزی

خداوند متعال در هر فصلی میوه‌های متناسب با آن فصل را آفرید تا آدمی بر اساس نیازهای جسمی خود از میوه‌ها استفاده کند. محققان طب قرآنی بر این عقیده‌اند که انار به عنوان یک میوه بهشتی از این جهت در فصل پاییز به بار می‌نشیند که فصل پاییز فصل خزان درختان و گرفتگی آسمان است و برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی دانه‌های انار بسیار مفید بوده و موجب شادابی می‌شوند.

همچنین پزشکان و متخصصان تغذیه خواص انار را به  43مورد تقسیم کرده‌اند:

1. پوست و ریشة انار ضدکرم

2. انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی

3. اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می‌شود.

4.کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آن‌ها مفید است البته نوع شیرین آن

5.انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.

6.انار شیرین سرفه را تسکین می‌دهد و صدا را باز می‌کند (برای کسانی که آواز می‌خوانند)

7. انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می‌دهد.

8.  طبع انار ترش سرد است.

9.  مقوی معده و کبد است، البته انار شیرین

10. کسانی که زخم معده دارند انار ترش ممنوع است. به طور کلی زیاده‌روی در مصرف انار ترش امکان به وجود آمدن زخم معده را دارد.

11.  جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.

12.  جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخم‌ها آب انار ترش را بجوشانید تا غلیظ شود، سپس با عسل مخلوط نمایید و بر روی آن‌ها بمالید.

13. رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.

14. رب انار یبوست می‌آورد.

15. خوردن انار غم و اندوه را از بین می‌برد.

16. کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین می‌رود.

17. برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه را در آب بجوشانند صاف کرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نیمگرم یا سرد آن بنشینند. برای کسانی که بواسیر دارند این عمل مفید است.

18. کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می‌کنند از دم کرده یا جوشاندة برگ انار به عنوان چای استفاده (۱۰ گرم در ۲۵۰ سی‌سی آب) کنند.

19.دم کردة برگ انار می‌گرن را برطرف می‌نماید. ۵ عصر و آخر شب یک لیوان میل شود. ۵ گرم گل انار در یک لیوان آب جوش دم کرده.

 20. در موقع خوردن جوشانده پوست انار از خوردن روغن کرچک خودداری شود. زیرا ممکن است ایجاد مسمومیت نماید.

21. از ترکیب گلهای له شدة انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده می‌شود.

22. طبع انار سرد و‌ تر است.

23. پوست آن سرد و خشک است.

24. انار شیرین طبیعت سرد، معتدل و کمی‌تر دارد.

25. انار تولید کنندة اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است.

26. برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار را سوراخ کرده سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته و روی آتش بگذارند تا روغن جذب شود آن‌گاه بخورند بسیار خوب است.

27. عصارة گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است. بصورت ضماد با احتیاط مصرف شود.

28. به جای گل ما می‌توانیم از پی سفید داخل انار استفاده کنیم.

29. کسانی که می‌خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.

30. خوردن انار مستی را رفع می‌کند.

31. انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.

32. بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است.

33. جوشاندة گل انار درمان کنندة پیوره و خون ریزی لثه می‌باشد.

34. پودر پوست انار برای التیام زخمهای کهنه مفید است.

35. کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آن‌ها مفید است.

36. اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می‌کند.

37. امام صادق (ع) می‌فرمایند: بخورید انار را با پرده‌های وسط آن تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.

38. حضرت علی (ع) می‌فرمایند: به کودکان خود انار دهید تا زود‌تر به سخن آیند.

39کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.

40. اگر آب انار را با شکر و نشاسته و صمغ عربی و روغن بادام بجوشانیم و نیم گرم میل شود باز کنندة ادرار و تقویت کنندة دستگاه ادرار و مثانه است.

41. انار دفع کنندة مضرات دخانیات می‌باشد.

42. اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیدة آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف می‌کند.

43. اشخاصی که دارای طبع سرد و‌تر هستند بعد از خوردن انار کمی زنجبیل با نبات بخورند.





درباره وبلاگ:



آرشیو:


آخرین پستها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


آمار وبلاگ:









The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox